Cautare

1798 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul" (4.01 secunde)
Scriitorul si ziaristul italian Curzio Malaparte (Florin Piersic Jr.), corespondent de razboi al ziarului Corriere della Sera, pe langa trupele Wehrmachtului, (fost) prieten cu Mussolini, este in oras, in cautarea doctorului evreu alergolog Gruber.
- Nutritionistul nu stie sa spuna cata putere de lupta avea un soldat cu o ratie de 200 calorii/zi, dar nutritionistul e convins ca soldatul roman de foame nu murea.
Pusa Hack, proprietara brandului Exotique in Romania, este pasionata de Orientul indepartat si de obiectele de mobilier vechi pe care le achizitioneaza din calatoriile sale pe care le face impreuna cu sotul ei, Andrew.
Un soldat al Garzii Nationale a Ucrainei a deschis focul asupra camarazilor sai din motive necunoscute intr-o fabrica de rachete, ucigand cinci persoane si ranind alte cinci inainte de a fugi cu arma sa, a anuntat joi Ministerul de Interne, citat de France Presse si Reuters.
Nu sunt de acord cu declararea lui Basescu ca omul politic al anului; ... Totul a inceput la sfarsitul saptamanii trecute in biserica din Piscu, unde Basescu tinea in brate un prunc pagan si-l legana cu atata delicatete cum numai un marinar stie;
Vladimir Putin e un batran senil, spune chiar un soldat de-ai sai intr-o convorbire telefonica interceptata de Serviciul de Securitate al Ucrainei.
Un soldat ucrainean arunca steagul rus si il arboreaza pe cel ucrainean, in vestul Luganskului. Sunt 246 de zile de razboi.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Guvernul a luat aceasta decizie de a pastra in 2018 amenzile de circulatie la nivelul din 2017, pentru a preveni majorarea punctuluide amenda odata cu cresterea salariului minim. ... Asta se intampla deoarece Codul rutier prevede ca un punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim pe economie.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... Lucescu s-a ales cu dosar penal, dupa ce in accident a fost lovit de un tramvai care nu a franat la timp, masina lui Lucescu ricosand si lovind alte doua masini.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Cind soferul insa este un vitezoman cu permisul suspendat si conduce in continuare, incarcat cu pasageri, asta nu mai este afacere privata ci inconstienta. Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier.
Din accident a rezultat rănirea gravă ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
google-analytics.com